Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji

Książka

Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji

  • Wydawnictwo: Bernardinum
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788381275057
  • Ilość stron: 272
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 49,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji - Barbara Czaykowska-Kłoś

Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca. Domu. Przez wiele lat rodzina mieszkała na Śląsku Opolskim pośród niezwykle życzliwych miejscowych. Wspomnienia, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość, były motywem przewodnim pierwszego tomu Historii kuchennych. Drugi tom powstał z podobnej potrzeby, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew... Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych lub smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka. Bogactwo smaków, wiedzy, mnóstwo ciepła i humoru... To można znaleźć w drugiej części Historii kuchennych.


Szczegóły: Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji - Barbara Czaykowska-Kłoś

Tytuł: Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji
Autor: Barbara Czaykowska-Kłoś
Wydawnictwo: Bernardinum
ISBN: 9788381275057
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 272


Recenzje: Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji - Barbara Czaykowska-Kłoś

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×