Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu
Broda Danuta, Nowak Wanda
Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu
Broda Danuta, Nowak Wanda
- Wydawnictwo: WSZECHNICA PODATKOWA
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 978-83-607-5656-0
- Ilość stron: 144
- Format: 17.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
47,30 PLN
Opis: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu - Broda Danuta, Nowak Wanda
Rozpoczęcie działalności gospodarczej
Opodatkowanie podatkiem dochodowym
Zatrudnienie pracowników
Podatek od towarów i usług
Szczegóły: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu - Broda Danuta, Nowak Wanda
Tytuł: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu
Autor: Broda Danuta, Nowak Wanda
Wydawnictwo: WSZECHNICA PODATKOWA
Kod paskowy: 9788360756560
ISBN: 978-83-607-5656-0
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 144
Format: 17.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg