Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu

,

Książka

Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu

,

  • Wydawnictwo: WSZECHNICA PODATKOWA
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 978-83-607-5656-0
  • Ilość stron: 144
  • Format: 17.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 47,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 47,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu - Broda Danuta, Nowak Wanda

Rozpoczęcie działalności gospodarczej

Opodatkowanie podatkiem dochodowym

Zatrudnienie pracowników

Podatek od towarów i usług



Szczegóły: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu - Broda Danuta, Nowak Wanda

Tytuł: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu
Autor: Broda Danuta, Nowak Wanda
Wydawnictwo: WSZECHNICA PODATKOWA
Kod paskowy: 9788360756560
ISBN: 978-83-607-5656-0
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 144
Format: 17.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg


Recenzje: Gastronomia. Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu - Broda Danuta, Nowak Wanda

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×