Kuchnia japońska TW w.2022

Kuchnia japońska TW w.2022

  • Producent: Astrum
  • Rok produkcji: 2022
  • ISBN: 9788367250306
  • Format: 210x150 mm
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 95,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 95,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia japońska TW w.2022 - Adam Wieczorek

Czym różni się ryż genmai od ryżu hakumai? Do czego podaje się wasabi? Co sprawia, że sushi potrafi zachwycić nawet najwybredniejszych smakoszy? Potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni przebojem podbiły serca (a przede wszystkim żołądki!) Europejczyków. I nic dziwnego! Kuchnia japońska uchodzi przecież za jedną z najzdrowszych na świecie i... jest przepyszna! Któż z nas nie słyszał o sake, sashimi i sukiyaki? A tempura?! Dzięki książce Adama Wieczorka od dziś przysmaki te będziemy mogli (z sukcesem!) przygotowywać samodzielnie w domu. Kuchnia japońska jest bowiem doskonałym przewodnikiem dla wszystkich chcących zgłębić arkana sztuki kulinarnej. Znajdziemy w niej receptury i na omlet z krewetkami i tofu, i na zupę z małży, kurczaka z pędami bambusa czy shabu-shabu lub lody z zieloną herbatą. Nic, tylko próbować i... Meshigare!


Szczegóły: Kuchnia japońska TW w.2022 - Adam Wieczorek

Tytuł: Kuchnia japońska TW w.2022
Autor: Adam Wieczorek
Producent: Astrum
ISBN: 9788367250306
Rok produkcji: 2022
Format: 210x150 mm


Recenzje: Kuchnia japońska TW w.2022 - Adam Wieczorek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×