Gatunki audycji w radiu sformatowanym
Stachyra Grażyna
Gatunki audycji w radiu sformatowanym 
                          Stachyra Grażyna
- Wydawnictwo: UMCS
 - Rok wydania: 2015
 - ISBN: 9788322728529
 - Ilość stron: 196
 - Format: 17.0x24.0cm
 - Oprawa: Miękka
 
Niedostępna
Opis: Gatunki audycji w radiu sformatowanym - Stachyra Grażyna
Ksišżka ilustruje ogromne, w ostatnich latach, przeobrażenia radia jako medium i jako instytucji, nie tylko o charakterze ekonomicznym ale i technologicznym. Zmiany te nie pozostajš bez wpływu na program - zarówno w sferze treci, jak i formy. Jest to praca pionierska, oferujšca wszechstronnš panoramę form tkwišcych w przekazie współczesnego radia. Może służyć adeptom dziennikarstwa radiowego i dojrzałym dziennikarzom, a także podejmujšcym decyzje programowe menadżerom i stanowić może co w rodzaju reference book dla przyszłych badaczy radia.
Producent:
Wydawnictwo UMCS
ul. Radziszewskiego 11
20-031 Lublin (PL)
tel: 81 537 53 02
email: [email protected]
Szczegóły: Gatunki audycji w radiu sformatowanym - Stachyra Grażyna
Tytuł: Gatunki audycji w radiu sformatowanym
Autor: Stachyra Grażyna
Wydawnictwo: UMCS
ISBN: 9788322728529
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 196
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg



 
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  