Mięso mielone
Bangert Elisabeth
Mięso mielone
Bangert Elisabeth
- Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 978-83-7404-934-4
- Ilość stron: 144
- Format: 14.5x21.5 cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Mięso mielone - Bangert Elisabeth
"Na co zwracać uwagę przy zakupie mielonego mięsa?
Jakie dania można z niego przygotować oprócz kotleta?
Jakie znamy rodzaje mięsa mielonego? Czym się różnią?
Bogactwo różnorodnych przepisów! Będziesz mile zaskoczony, gdy zobaczysz, jak wiele potraw można wyczarować z mięsa mielonego. Okazuje się, że tradycyjne pulpety w sosie koperkowym ? choć oczywiście pyszne ? to jeszcze nie wszystko! Znajdziesz tu zarówno proste, jak i bardziej wystawne dania ze wszystkich kuchni świata! Warto sprawdzić, jakie pomysły na przyrządzenie popularnego u nas mięsa mają Włosi, a co proponuje kuchnia azjatycka."
Szczegóły: Mięso mielone - Bangert Elisabeth
Tytuł: Mięso mielone
Autor: Bangert Elisabeth
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Kod paskowy: 9788374049344
ISBN: 978-83-7404-934-4
Tytuł oryginału: HACKFLEISCH
Język oryginału: NIEMIECKI
Tłumacz: Rohozińska Elżbieta
Języki: POLSKI
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 144
Format: 14.5x21.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg