Montignac nad Wisłą Polskie przepisy kulinarne w metodzie Montignac
Tummers Ria
Montignac nad Wisłą
Polskie przepisy kulinarne w metodzie Montignac
Tummers Ria
- Wydawnictwo: Artvitae
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788388108235
- Ilość stron: 320
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Montignac nad Wisłą - Tummers Ria
Metoda Montignac nie jest dietą to swoista filozofia, której celem jest obok aspektów zdrowotnych minimum zakazów a maksimum rozkoszy kulinarnych. Jej dewizą jest jedzenie do syta i nie opuszczanie posiłków. Nawet wypicie lampki wina jest dozwolone. Ale... są produkty, których należy unikać. Szczęśliwie jest ich niewiele, więc łatwo je zapamiętać.
Książka ta została napisana specjalnie dla polskiego Czytelnika i uwzględnia polskie zwyczaje kulinarne i ulubione smaki. Zawiera przepisy na potrawy przystosowane do zasad Metody. Znajduje się w niej około 150 przepisów na pyszne, łatwe do przygotowania dania również z innych kuchni świata doskonałe na śniadanie, obiad i kolacje, a nawet na wystawne przyjęcie.
Ria Tummers jako pierwsza dostosowała w 1995 roku Metodę MONTIGNAC do holenderskiego sposobu odżywiania się. A teraz ma nadzieję, że dzięki tej książce Czytelnicy odkryją, że nawet niewielkie zmiany w dotychczasowym jadłospisie wpływają na sukces. Będzie można jeść do syta i nie przybierać na wadze. A to osiągnie się, przestrzegając zasad Metody.
Szczegóły: Montignac nad Wisłą - Tummers Ria
Tytuł: Montignac nad Wisłą
Podtytuł: Polskie przepisy kulinarne w metodzie Montignac
Autor: Tummers Ria
Wydawnictwo: Artvitae
ISBN: 9788388108235
Tytuł oryginału: Montignac aan de Wisla
Język oryginału: niderlandzki
Tłumacz: Chrzanowicz Agnieszka
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 320
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg