Eating to Extinction The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

Książka

Eating to Extinction
The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

  • Wydawnictwo: Vintage
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9781784709686
  • Ilość stron: 450
  • Format: 13.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Eating to Extinction - Dan Saladino

From a tiny crimson pear in the west of England to an exploding corn in Mexico, there are thousands of foods that are at risk of being lost for ever. Dan Saladino spans the globe to uncover their stories, meeting the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are defending food traditions and fighting for change.

Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. It is about the crisis facing our planet today, and why reclaiming a diverse food culture is vital for our future.


Szczegóły: Eating to Extinction - Dan Saladino

Tytuł: Eating to Extinction
Podtytuł: The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them
Autor: Dan Saladino
Wydawnictwo: Vintage
ISBN: 9781784709686
Języki: angielski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 450
Format: 13.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.37 kg


Recenzje: Eating to Extinction - Dan Saladino

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×