Kuchnia Polska wer. francuska
Izabella Byszewska, Christian Parma
Kuchnia Polska wer. francuska
Izabella Byszewska, Christian Parma
- Producent: Parma Press
- Rok produkcji: 2023
- ISBN: 9788396717313
- Ilość stron: 96
Niedostępna
Opis: Kuchnia Polska wer. francuska - Izabella Byszewska, Christian Parma
Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Przepisy kulinarne zawarte w naszej książce, pozwolą przygotować kilkadziesiąt potraw tradycyjnej kuchni polskiej.
Wersja francuska
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo Parma Press Bogna Parma
Al. Piłsudskiego 189b
05-270 Marki (Polska)
tel: 601801788
email: wydawnictwo@parmapress.com.pl
Szczegóły: Kuchnia Polska wer. francuska - Izabella Byszewska, Christian Parma
Tytuł: Kuchnia Polska wer. francuska
Autor: Izabella Byszewska, Christian Parma
Producent: Parma Press
ISBN: 9788396717313
Rok produkcji: 2023
Ilość stron: 96