Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

Książka

Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

  • Wydawnictwo: Pascal
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788383171302
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 65,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 65,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński

Owoce, zioła i alkohol – to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl


Szczegóły: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński

Tytuł: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Autor: Piotr Ogiński
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171302
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 240
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.815 kg


Recenzje: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: