Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Piotr Ogiński
Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Piotr Ogiński
- Wydawnictwo: Pascal
- Rok wydania: 2023
- ISBN: 9788383171302
- Ilość stron: 240
- Format: 16.2x23.5cm
- Oprawa: Twarda
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński
Owoce, zioła i alkohol – to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.
Szczegóły: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński
Tytuł: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Autor: Piotr Ogiński
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171302
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 240
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.815 kg
Recenzje: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Piotr Ogiński (6)
- Zza kotary 1 (Krywaj) - miękka
- Tadeusz Nalepa. Breakout absolutnie (Agora) - zintegrowana
- Łatwa Muzyka filmowa na akordeon (Wydawnictwo Muzyczne Contra) -
- The Beatles. Jedyna autoryzowana biografia (SQN - Sine Qua Non) - Miękka ze skrzydełkami
- Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki (Pascal) - Twarda
- Nemesis: Pokłosie (Rebel) - Pudełko