Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

Książka

Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

  • Wydawnictwo: Pascal
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788383171302
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 65,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 65,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Ogiński Piotr

Owoce, zioła i alkohol – to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.


Szczegóły: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Ogiński Piotr

Tytuł: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Autor: Ogiński Piotr
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171302
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 240
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.815 kg


Recenzje: Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Ogiński Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: