Drób Podstawy gotowania

Książka

Drób
Podstawy gotowania

  • Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-258-0061-1
  • Ilość stron: 64
  • Format: 16.5x19.5 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Drób - Opracowanie zbiorowe

"Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów!

Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych.

Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci ? nuggetsy z kurczaka."


Szczegóły: Drób - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Drób
Podtytuł: Podstawy gotowania
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Kod paskowy: 9788325800611
ISBN: 978-83-258-0061-1
Tytuł oryginału: Das Kleine Grundkochbuch. GEFLŰGEL
Język oryginału: NIEMIECKI
Tłumacz: Rohozińska Ewa
Języki: POLSKI
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 64
Format: 16.5x19.5 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Drób - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×