Oddasz fartucha

Książka

Oddasz fartucha

  • Wydawnictwo: Znak Horyzont
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788324089154
  • Ilość stron: 304
  • Format: 16.3 x 23.5 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 65,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 65,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Oddasz fartucha - Tomasz Strzelczyk

Ma być tanio, prosto, pysznie i domowo, bo wtedy smakuje najlepiej!



Zapraszam was do mojej kuchni, pachnącej ziołami i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Znajdziecie tu mnóstwo prostych inspiracji, aby przygotować smaczne potrawy, które wywołają uśmiech na twarzach waszych bliskich. Bo tak naprawdę czego chcieć więcej?



Wiem, że nie chcecie tracić czasu na stanie godzinami przy garnkach czy długie szukanie składników na wypełnionych po brzegi sklepowych półkach. Dlatego dzielę się z wami swoimi pomysłami na pyszne i łatwe w przygotowaniu dania, które nawet laikom nie sprawią trudności.



Co jeszcze tu znajdziecie? Oczywiście zdjęcia każdej przygotowanej przeze mnie potrawy, żebyście mogli sobie wyobrazić jej zapach i smak.



No to smacznego!

Tomek Strzelczyk



Oddaszfartucha. Kulinarny numer jeden polskiego internetu w końcu zdecydował się napisać książkę!

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły: Oddasz fartucha - Tomasz Strzelczyk

Tytuł: Oddasz fartucha
Autor: Tomasz Strzelczyk
Wydawnictwo: Znak Horyzont
Seria: Oddasz Fartucha
ISBN: 9788324089154
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 304
Format: 16.3 x 23.5 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Oddasz fartucha - Tomasz Strzelczyk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: