Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

Książka

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788327127259
  • Ilość stron: 528
  • Format: 16.5 x 24.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 69,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Książka niezbędna w każdej polskiej kuchni!



Gotowanie nie będzie miało przed Czytelnikami tej książki żadnych tajemnic!



Zagadnienia opisane w książce:


  • aranżacja oraz wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni - jak urządzić wnętrze, w którym przyrządzanie posiłków będzie łatwe i przyjemne

  • zasady racjonalnego i zdrowego żywienia - opracowane dla rodziny, której członkowie są w różnym wieku, prowadzą różny tryb życia i wymagają odmiennej diety

  • stołowy savoir-vivre - dekorowanie i nakrywanie stołu, dobór sztućców i kieliszków, menu stosowne do okazji

  • skuteczne porady oraz kulinarne triki - jak rozróżniać gatunki mięsa i ryb oraz właściwie je porcjować, jak przechowywać warzywa i racjonalnie wykorzystywać produkty

  • sprawdzone przepisy krok po kroku - potrawy na wszystkie okazje, sekrety kuchni polskiej w wersji domowej

  • przy każdym przepisie - liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy

  • wszystkie składniki dostępne w polskich sklepach - zakup produktów i dodatków nie będzie problemem


Kraj produkcji: Polska

Producent:
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań (Polska)
tel: 616529252
email: publicat@publicat.pl


Szczegóły: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Tytuł: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788327127259
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 528
Format: 16.5 x 24.0 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska (1)