Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

Książka

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788327127259
  • Ilość stron: 528
  • Format: 16.5 x 24.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 69,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Książka niezbędna w każdej polskiej kuchni!



Gotowanie nie będzie miało przed Czytelnikami tej książki żadnych tajemnic!



Zagadnienia opisane w książce:


  • aranżacja oraz wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni - jak urządzić wnętrze, w którym przyrządzanie posiłków będzie łatwe i przyjemne

  • zasady racjonalnego i zdrowego żywienia - opracowane dla rodziny, której członkowie są w różnym wieku, prowadzą różny tryb życia i wymagają odmiennej diety

  • stołowy savoir-vivre - dekorowanie i nakrywanie stołu, dobór sztućców i kieliszków, menu stosowne do okazji

  • skuteczne porady oraz kulinarne triki - jak rozróżniać gatunki mięsa i ryb oraz właściwie je porcjować, jak przechowywać warzywa i racjonalnie wykorzystywać produkty

  • sprawdzone przepisy krok po kroku - potrawy na wszystkie okazje, sekrety kuchni polskiej w wersji domowej

  • przy każdym przepisie - liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy

  • wszystkie składniki dostępne w polskich sklepach - zakup produktów i dodatków nie będzie problemem


Szczegóły: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Tytuł: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788327127259
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 528
Format: 16.5 x 24.0 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra (1)