Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym

Książka

Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym

  • Wydawnictwo: ExpressMap
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788381908108
  • Ilość stron: 224
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 99,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 99,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Ekscytująca opowieść o Sardynii, wyspie, na której cuda natury przeplatają się z fascynującymi tajemnicami przeszłości. Szmaragdowe Wybrzeże zachwyci wielbicieli plażowania i sportów wodnych. Zagadkowe kamienne nuragi, grobowce gigantów i domy wróżek czekają na miłośników historii. Weź udział w widowiskowych świętach: od procesji św. Efizjusza w Cagliari, przez turniej rycerski w Oristano po bieg Bosonogich w San Salvatore. Wybierz się na wędrówkę śladami flamingów lub kolorowych murali w Orgosolo. Odwiedź położone nad Zatoką Aniołów Cagliari, Alghero zwane małą Barcelonę i malowniczą Bosę.



W przewodniku terramare znajdziesz:


  • fascynujące opisy miejsc wartych odwiedzenia, najciekawszych atrakcji i ukrytych skarbów,

  • mnóstwo ciekawostek w formie wyimków z tekstu, ramek, stron tematycznych,

  • praktyczne porady i informacje o życiu w mieście oczami jego mieszkańców,

  • dowiedz się więcej – dla ciekawskich,

  • wspaniałe zdjęcia, które pozwolą poczuć klimat miejsca jeszcze przed jego odwiedzeniem,

  • mapy z najważniejszymi punktami, plany głównych obiektów, a dodatkowo darmową mapę w aplikacji na smartfon,

  • praktyczny i poręczny dodatek kulinarny z informacjami o kuchni lokalnej oraz słowniczkiem przydatnych w restauracji słów i zwrotów.


Szczegóły: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Tytuł: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym
Autor: Karolina Adamczyk
Wydawnictwo: ExpressMap
ISBN: 9788381908108
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 224
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×