Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym

Książka

Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym

  • Wydawnictwo: ExpressMap
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788381908108
  • Ilość stron: 224
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
1 - 2 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 99,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 99,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Ekscytująca opowieść o Sardynii, wyspie, na której cuda natury przeplatają się z fascynującymi tajemnicami przeszłości. Szmaragdowe Wybrzeże zachwyci wielbicieli plażowania i sportów wodnych. Zagadkowe kamienne nuragi, grobowce gigantów i domy wróżek czekają na miłośników historii. Weź udział w widowiskowych świętach: od procesji św. Efizjusza w Cagliari, przez turniej rycerski w Oristano po bieg Bosonogich w San Salvatore. Wybierz się na wędrówkę śladami flamingów lub kolorowych murali w Orgosolo. Odwiedź położone nad Zatoką Aniołów Cagliari, Alghero zwane małą Barcelonę i malowniczą Bosę.



W przewodniku terramare znajdziesz:


  • fascynujące opisy miejsc wartych odwiedzenia, najciekawszych atrakcji i ukrytych skarbów,

  • mnóstwo ciekawostek w formie wyimków z tekstu, ramek, stron tematycznych,

  • praktyczne porady i informacje o życiu w mieście oczami jego mieszkańców,

  • dowiedz się więcej – dla ciekawskich,

  • wspaniałe zdjęcia, które pozwolą poczuć klimat miejsca jeszcze przed jego odwiedzeniem,

  • mapy z najważniejszymi punktami, plany głównych obiektów, a dodatkowo darmową mapę w aplikacji na smartfon,

  • praktyczny i poręczny dodatek kulinarny z informacjami o kuchni lokalnej oraz słowniczkiem przydatnych w restauracji słów i zwrotów.


Szczegóły: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Tytuł: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym
Autor: Karolina Adamczyk
Wydawnictwo: ExpressMap
ISBN: 9788381908108
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 224
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Sardynia. Przewodnik z dodatkiem kulinarnym - Karolina Adamczyk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×