Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Książka

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

  • Wydawnictwo: Pascal
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 978-83-8317-177-7
  • Ilość stron: 288
  • Format: 17x24 cm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 79,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna .

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…


Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!


Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!


Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!


Szczegóły: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna .

Tytuł: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Autor: Emiliano Castagna .
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788383171777
ISBN: 978-83-8317-177-7
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 288
Format: 17x24 cm
Oprawa: twarda


Recenzje: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna .

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Emiliano Castagna . (1)