Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Emiliano Castagna .
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Emiliano Castagna .
- Wydawnictwo: Pascal
- Rok wydania: 2023
- ISBN: 978-83-8317-177-7
- Ilość stron: 288
- Format: 17x24 cm
- Oprawa: twarda
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna .
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…
Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!
Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!
Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl
Szczegóły: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna - Emiliano Castagna .
Tytuł: Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Autor: Emiliano Castagna .
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788383171777
ISBN: 978-83-8317-177-7
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 288
Format: 17x24 cm
Oprawa: twarda