Podstawy technologii gastronomicznej

Książka

Podstawy technologii gastronomicznej

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-204-3495-8
  • Ilość stron: 534
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 58,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 58,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy technologii gastronomicznej - Zalewski Stanisław (red.)

Jest to podręcznik praktycznego wykorzystania wiedzy o żywności w celu świadomego kształtowania jakości i wartości odżywczej potraw. W poszczególnych rozdziałach poświęconych różnego rodzaju surowcom przedstawiono konkretne przykłady zarówno korzyści płynących z poprawnie prowadzonych procesów technologicznych, jak i konsekwencji wynikających z popełnionych błędów. Omówienie każdego zagadnienia składa się z obszernego wstępu teoretycznego i części eksperymentalnej.



Podręcznik jest przeznaczony dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, jak również uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.


Szczegóły: Podstawy technologii gastronomicznej - Zalewski Stanisław (red.)

Tytuł: Podstawy technologii gastronomicznej
Autor: Zalewski Stanisław (red.)
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320434958
ISBN: 978-83-204-3495-8
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 534
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.89 kg


Recenzje: Podstawy technologii gastronomicznej - Zalewski Stanisław (red.)

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: