Podstawy dekorowania ciast Proste i zaawansowane techniki ozdabiania
Brown Rachel
Podstawy dekorowania ciast
Proste i zaawansowane techniki ozdabiania
Brown Rachel
- Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 978-83-258-0076-5
- Ilość stron: 128
- Format: 17x24 cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Podstawy dekorowania ciast - Brown Rachel
Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych slodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować .
Szczegóły: Podstawy dekorowania ciast - Brown Rachel
Tytuł: Podstawy dekorowania ciast
Podtytuł: Proste i zaawansowane techniki ozdabiania
Autor: Brown Rachel
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Kod paskowy: 9788325800765
ISBN: 978-83-258-0076-5
Tytuł oryginału: Cake Decorating Basics
Język oryginału: ANGIELSKI
Tłumacz: Bartuszak Natalia
Języki: POLSKI
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 17x24 cm
Oprawa: Twarda