Ryby Podstawy gotowania

Książka

Ryby
Podstawy gotowania

  • Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-258-0077-2
  • Ilość stron: 64
  • Format: 16x21.5 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 17,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 17,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ryby - Opracowanie zbiorowe

Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest swieża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety. Poznaj patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później ? pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze) pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia!


Szczegóły: Ryby - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Ryby
Podtytuł: Podstawy gotowania
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Kod paskowy: 9788325800772
ISBN: 978-83-258-0077-2
Tytuł oryginału: Das Kleine Grundkochbuch. FISCH
Język oryginału: NIEMIECKI
Tłumacz: Pieńkowska-Rohozińska Ewa
Języki: POLSKI
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 64
Format: 16x21.5 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Ryby - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: