Domowe wędzenie żywności

Książka

Domowe wędzenie żywności

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788381513746
  • Ilość stron: 256
  • Format: 16.5 x 23.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-11-25)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 44,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!



Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.



W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.


Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Warren R. Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381513746
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 256
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: