Domowe wędzenie żywności
Warren R. Anderson
Domowe wędzenie żywności
Warren R. Anderson
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2024
- ISBN: 9788381513746
- Ilość stron: 256
- Format: 16.5 x 23.5 cm
- Oprawa: Miękka
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson
Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Warren R. Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381513746
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 256
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Miękka