Gotowanie na parze

Książka

Gotowanie na parze

  • Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
  • Rok wydania: 2004
  • ISBN: 9788376481159
  • Ilość stron: 94
  • Format: 15.0x21.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 14,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 14,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław

Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.

Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.


Szczegóły: Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Pilarek Bolesław
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788376481159
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 94
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.29 kg


Recenzje: Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×