Gotowanie na parze
Pilarek Bolesław
Gotowanie na parze
Pilarek Bolesław
- Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
- Rok wydania: 2004
- ISBN: 9788376481159
- Ilość stron: 94
- Format: 15.0x21.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
14,90 PLN
Opis: Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław
Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.
Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.
Szczegóły: Gotowanie na parze - Pilarek Bolesław
Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Pilarek Bolesław
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788376481159
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 94
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.29 kg