Co robić aby potrawa się udała

Książka

Co robić aby potrawa się udała

  • Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788325800796
  • Ilość stron: 128
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Pojutrze (poniedziałek 2024-10-07)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 19,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.


Szczegóły: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Tytuł: Co robić aby potrawa się udała
Autor: Alina Stradecka
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325800796
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.2 kg


Recenzje: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Alina Stradecka (1)