Co robić aby potrawa się udała
Alina Stradecka
Co robić aby potrawa się udała
Alina Stradecka
- Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788325800796
- Ilość stron: 128
- Format: 13.0x19.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
19,90 PLN
Opis: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka
Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.
Szczegóły: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka
Tytuł: Co robić aby potrawa się udała
Autor: Alina Stradecka
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325800796
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.2 kg