Co robić aby potrawa się udała

Książka

Co robić aby potrawa się udała

  • Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788325800796
  • Ilość stron: 128
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 19,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.


Szczegóły: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Tytuł: Co robić aby potrawa się udała
Autor: Alina Stradecka
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325800796
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.2 kg


Recenzje: Co robić aby potrawa się udała - Alina Stradecka

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Alina Stradecka (1)