Przedwojenne przysmaki We współczesnej kuchni

Książka

Przedwojenne przysmaki
We współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-615-1341-4
  • Ilość stron: 176
  • Format: 14x20 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przedwojenne przysmaki - Aszkiewicz Ewa

Przedwojenne przysmaki to zbiór przepisów kulinarnych z czasów, kiedy spotkania przy stole stanowiły ważny element życia rodzinnego i towarzyskiego, miały ustalony przebieg oraz odpowiednią oprawę. Zachęcamy do wypróbowania receptur z pierwszej połowy zeszłego stulecia ? przekonacie się, że wciąż sprawdzają się one wyśmienicie.



Wszystkie zawarte w książce propozycje można bez kłopotu zrealizować współcześnie, z dostępnych w polskich sklepach produktów. Są wśród nich receptury zarówno na potrawy wykwintne, jak i na dania proste. Dzięki dokładnemu opisowi przygotowania poradzą sobie z nimi nie tylko pasjonaci gotowania, ale także osoby o skromniejszych umiejętnościach kulinarnych.



Na końcu książki została umieszczona praktyczna podpowiedź dla każdej pani domu ? warianty menu na mniej i bardziej odświętne okazje, które z pewnością ułatwią zaplanowanie proszonego obiadu.



Ewa Aszkiewicz jest znaną i cenioną autorką książek kucharskich. Od lat pieczołowicie kultywuje bogate tradycje kulinarne swojej rodziny, sięgające połowy XIX wieku.


Szczegóły: Przedwojenne przysmaki - Aszkiewicz Ewa

Tytuł: Przedwojenne przysmaki
Podtytuł: We współczesnej kuchni
Autor: Aszkiewicz Ewa
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
Kod paskowy: 9788361513414
ISBN: 978-83-615-1341-4
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 176
Format: 14x20 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Przedwojenne przysmaki - Aszkiewicz Ewa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×