Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Franz Siegfried Wagner
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Franz Siegfried Wagner
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788370737665
- Ilość stron: 136
- Format: 15.5x21.5cm
- Oprawa: Twarda
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Siegfried Wagner
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Szczegóły: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu - Franz Siegfried Wagner
Tytuł: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Autor: Franz Siegfried Wagner
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788370737665
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Floriańczyk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 136
Format: 15.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.4 kg