O wychowaniu przedszkolaka. Rady dla rodziców i wychowawców
Beata Nadolna
O wychowaniu przedszkolaka.
Rady dla rodziców i wychowawców
Beata Nadolna
- Wydawnictwo: Księgarnia Św. Wojciecha
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788375161649
- Ilość stron: 150
- Format: 12.0x18.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: O wychowaniu przedszkolaka. - Beata Nadolna
Książka adresowana w szczególności do młodych rodziców, ale także do dziadków lub innych opiekunów, z którymi coraz częściej zapracowani rodzice dzielą swe obowiązki wychowawcze. Poruszane są w niej bowiem tematy zasadnicze dla dobrego wychowania dziecka. Autorka - pedagog z wieloletnim stażem - dzieli się swym doświadczeniem i proponuje konkretne rozwiązania, które są sprawdzone i przynoszą dobre rezultaty.Autorka celowo nie używa w tej publikacji terminologii pedagogicznej, psychologicznej czy teologicznej - zależy jej bowiem na tym, by każdy rodzic, wychowawca czy opiekun, który będzie szukał rozwiązania konkretnego problemu, od razu znalazł praktyczną wskazówkę przekazaną w prosty, przystępny sposób.W książce omówiono 30 tematów dotyczących wychowania.
Szczegóły: O wychowaniu przedszkolaka. - Beata Nadolna
Tytuł: O wychowaniu przedszkolaka.
Podtytuł: Rady dla rodziców i wychowawców
Autor: Beata Nadolna
Wydawnictwo: Księgarnia Św. Wojciecha
ISBN: 9788375161649
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 150
Format: 12.0x18.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.13 kg
Recenzje: O wychowaniu przedszkolaka. - Beata Nadolna
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Beata Nadolna (9)
- Jem zdrowo: węglowodany, indeks gikemiczny i inne składniki odżywcze (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - miękka
- Liczmy kalorie (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka
- Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu (WSiP) - Miękka
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1. Zasady żywienia. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Tabele składu i wartości odżywczej żywności (PZWL Wydawnictwo Lekarskie) - Miękka
- Pozwólcie dzieciom! Przygotowanie dziecka do wczesnej Pierwszej Komunii Świętej (Święty Wojciech) - Miękka
- Katecheza z mamą i tatą (Księgarnia Św. Wojciecha) -