Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

,

Książka

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

,

  • Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788324093359
  • Ilość stron: 304
  • Format: 19.5 x 25.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 129,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 129,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…



Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.



A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)



WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!




Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Tytuł: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
Autor: Veronika Szwejk, Mikołaj Bator
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324093359
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 304
Format: 19.5 x 25.0 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: