Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

,

Książka

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

,

  • Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788324093359
  • Ilość stron: 304
  • Format: 19.5 x 25.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
poniedziałek (2024-11-04)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 129,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 129,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…



Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.



A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)



WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!




Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.


Szczegóły: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Tytuł: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
Autor: Veronika Szwejk, Mikołaj Bator
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324093359
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 304
Format: 19.5 x 25.0 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom - Veronika Szwejk, Mikołaj Bator

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: