Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Opracowanie zbiorowe
Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Opracowanie zbiorowe
- Wydawnictwo: Jedność
- Rok wydania: 2024
- ISBN: 9788383530758
- Ilość stron: 312
- Format: 23.0 x 28.0 cm
- Oprawa: Twarda
Jutro (środa 2025-10-29)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]
Szczegóły: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe
Tytuł: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383530758
Tytuł oryginału: L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
Tłumacz: Sochacka Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg
Redakcja: Deslandes Charly
Recenzje: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)
- Marketing (PWE) - Miękka
- Język angielski w pracy Rozmówki angielskie + CD (Level Trading) - Kartonowa Foliowana
- Z ogrodu na stół. Świeżo, kolorowo i zdrowo (Olimp Media) - okładka miękka
- Mistrz i Katarzyna. Hans von Kulmbach i jego.. (Muzeum Narodowe) -
- Podania i Legendy Polskie lektura z opracowaniem (SBM) - Miękka
- Antologia na 40-lecie RSTK w Rzeszowie (KryWaj) - miękka
- Kto to? Co to? Psi patrol. Udana akcja! (Media Service Zawada) - Twarda
- Team Up Plus 8 Materiały ćwiczeniowe + kod online (Oxford University Press) -
- Bajki z magnesami. Psi Patrol. cz. 2 Przygody w chmurach (Media Service Zawada) - Twarda
- Zwycięstwo (Egmont) - okładka twarda
- Prawo konstytucyjne w pigułce + testy online (C. H. Beck) - Miękka
- Wesołe wyrazy. Blok z tekturą (Trele) - okładka miękka
- Kodeks karny. Komentarz (Wolters Kluwer) - okładka miękka
- Proces karny bez tajemnic. Testy, zadania, kazusy z odpowiedziami (Wolters Kluwer) - okładka miękka
- Dzieje 15 Pułku Ułanów Poznańskich (1 Pułku Ułanów Wielkopolskich) (TETRAGON) - oprawa twarda
- Dywizja "Brzoza", dowództwo, artyleria. Jednostki samodzielne. SGO Polesie. Dokumenty, relacje, opracowania. Tom 6 (TETRAGON) - okładka twarda
- Dywizja "Brzoza", piechota. SGO Polesie. Dokumenty, relacje, opracowania. Tom 7 (TETRAGON) - okładka twarda
- Wczesnośredniowieczny gród w Grzybowie (Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk) - twarda
- Zrównoważony rozwój, zrównoważona konsumpcja.. (Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego) -
- Prawo finansowe w pigułce + testy online (C. H. Beck) -








