Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Książka

Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788383530758
  • Ilość stron: 312
  • Format: 23.0 x 28.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 119,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 119,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.



W książce znajdziesz:


  • tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

  • cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

  • dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

  • 320 pięknych zdjęć.


Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]


Szczegóły: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383530758
Tytuł oryginału: L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
Tłumacz: Sochacka Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Redakcja: Deslandes Charly


Recenzje: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: