Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Książka

Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788383530758
  • Ilość stron: 312
  • Format: 23.0 x 28.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (piątek 2024-11-22)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 119,01 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 119,01 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.



W książce znajdziesz:


  • tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

  • cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

  • dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

  • 320 pięknych zdjęć.


Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!


Szczegóły: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383530758
Tytuł oryginału: L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
Tłumacz: Sochacka Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Redakcja: Deslandes Charly


Recenzje: Le Cordon Bleu. Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty… - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: