Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy

Książka

Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788381519021
  • Ilość stron: 144
  • Format: 16.9 x 24.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (piątek 2024-11-22)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 59,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy - Margot Zhang

Zapraszamy w podróż po niezwykłych smakach Chin! Odkryj najlepsze przepisy na słynne dania kuchni chińskiej i przekonaj się, jak łatwo przyrządzić je w domu.



W tej niezwykłej książce kucharskiej znajdziesz przepisy podstawowe, przekąski, pierożki, makarony i placki, dania z warzywami, makaronem i tofu, a także mięsne, z rybami i skorupiakami oraz słodkości i napoje. Poznasz najważniejsze składniki i techniki. Dokładnym instrukcjom towarzyszą barwne zdjęcia ukazujące przygotowanie potrawy krok po kroku oraz wskazówki, dzięki którym poznasz sekrety kuchni chińskiej.



Masz ochotę na pierożki Won ton, smażone bakłażany z sosem sojowym, kaczkę w winie ryżowym i z batatami, smażone krewetki, a może księżycowe ciasteczka? Wszystkie je znajdziesz w tej książce.



Margot Zhang urodziła się i dorastała w Pekinie. Od dziecka pod okiem mamy i babci poznawała sekrety smacznego gotowania dla całej rodziny. Do Paryża przyjechała, by studiować lingwistykę. W 2008 roku założyła bloga, na którym dzieli się prostymi przepisami na autentyczną kuchnię chińską. Dziś poświęca cały swój czas i energię swojej pasji: uczy amatorów gotowania, a profesjonalistom doradza i pomaga tworzyć oryginalne przepisy.


Szczegóły: Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy - Margot Zhang

Tytuł: Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy
Autor: Margot Zhang
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381519021
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 144
Format: 16.9 x 24.0 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy - Margot Zhang

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Margot Zhang (1)