Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2024
  • ISBN: 9788366796089
  • Ilość stron: 336
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 70,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 70,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2 - Opracowanie zbiorowe

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.



Szczegóły: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2 - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Autor: Opracowanie zbiorowe
Producent: Format-AB
ISBN: 9788366796089
Rok produkcji: 2024
Ilość stron: 336


Recenzje: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2 - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×