Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin

Książka

Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2024
  • ISBN: 9788381517966
  • Ilość stron: 192
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-10-07)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 49,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin - Wioleta Wójcik

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem... W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.



Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!


Szczegóły: Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin - Wioleta Wójcik

Tytuł: Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin
Autor: Wioleta Wójcik
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381517966
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 192
Oprawa: Miękka


Recenzje: Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin - Wioleta Wójcik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×