Podstawy techniki w przemyśle spożywczym

Książka

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788302071416
  • Ilość stron: 228
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy techniki w przemyśle spożywczym - Dąbrowski Aleksander

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I i II technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy techniki.

Rozdział wstępny obejmuje ogólne informacje o technice i jej rozwoju, normalizacji i komputeryzacji. Dalej podano wiadomości na temat wykonywania i odczytywania różnego rodzaju rysunków technicznych wykorzystywanych w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono dokumentację techniczną, poszczególne części maszyn, materiały stosowane w urządzeniach przemysłu spożywczego, urządzenia kontrolno-pomiarowe, środki transportu, maszyny i urządzenia elektryczne oraz automatyzację procesów produkcyjnych.


Szczegóły: Podstawy techniki w przemyśle spożywczym - Dąbrowski Aleksander

Tytuł: Podstawy techniki w przemyśle spożywczym
Autor: Dąbrowski Aleksander
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302071416
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum
Pomoce szkolne » Szkoła zawodowa

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 228
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Podstawy techniki w przemyśle spożywczym - Dąbrowski Aleksander

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: