Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii

Książka

Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2005
  • ISBN: 83-02-09178-2
  • Ilość stron: 144
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława



Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii.



Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.



Aprobata: MENiS 04/2005


Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława

Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Autor: Grzesińska Wiesława
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302091780
ISBN: 83-02-09178-2
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

MEN: 04/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.22 kg


Recenzje: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: