Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Grzesińska Wiesława
Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Grzesińska Wiesława
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2005
- ISBN: 83-02-09178-2
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława
Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
Aprobata: MENiS 04/2005
Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii - Grzesińska Wiesława
Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Autor: Grzesińska Wiesława
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302091780
ISBN: 83-02-09178-2
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
MEN: 04/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.22 kg