Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

,

Książka

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

,

  • Wydawnictwo: Znak Koncept
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 9788324085156
  • Ilość stron: 288
  • Format: 20.5 x 25.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 79,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo - Richer Dan, Parla Katie

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy


  • Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

  • Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

  • Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

  • Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

  • I wiele innych!


Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:


  • Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

  • Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

  • Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?


Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Kraj produkcji: PL

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: sekretariat@znak.com.pl


Szczegóły: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo - Richer Dan, Parla Katie

Tytuł: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Autor: Richer Dan, Parla Katie
Wydawnictwo: Znak Koncept
ISBN: 9788324085156
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 288
Format: 20.5 x 25.0 cm
Oprawa: Twarda
Kraj produkcji: PL


Recenzje: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo - Richer Dan, Parla Katie

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Richer Dan, Parla Katie (1)