Mądre gotowanie
Mądre gotowanie
- Wydawnictwo: Bellona
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788311114036
- Ilość stron: 256
- Format: 23.6x30.5cm
- Oprawa: Twarda
poniedziałek (2024-11-25)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Mądre gotowanie
Fachowe porady i wskazówki pozwalające zmniejszyć wydatki na jedzenie bez utraty jakości, ilości i smaku - tabele produktów sezonowych, podstawowe przepisy oraz pożyteczne metody przechowywania i mrożenia jedzenia, pomagające najkorzystniej spożytkować zakupione produkty. Ponad 200 inspirujących przepisów na tanie, ale pyszne zupy, przystawki, główne dania i desery - delektuj się niemal za darmo sycącą zupą z ciecierzycy, zapiekanką z cukinii i ziemniaków lub jagnięciną duszoną z fasolką szparagową i cebulą czy puddingiem czekoladowym z rumowym kremem budyniowym.
Dokładne instrukcje, towarzyszące każdemu etapowi przygotowywania potrawy, przedstawione na ponad 800 zdjęciach. Prosty klucz pokazujący szacunkowy koszt każdej potrawy, dzięki czemu łatwo wybierać, planować i łączyć poszczególne dania.
Szczegóły: Mądre gotowanie
Tytuł: Mądre gotowanie
Wydawnictwo: Bellona
ISBN: 9788311114036
Liczba tomów: 1
Numer tomu: 1
Tytuł oryginału: THE CLEVER COOK
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Rabsztyn Magdalena
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 256
Format: 23.6x30.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.6 kg