Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawy
Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawy
- Wydawnictwo: Arti
- Rok wydania: 2025
- ISBN: 9788382750089
- Ilość stron: 176
- Format: 21.6 x 30.4 cm
- Oprawa: Twarda
Jutro (czwartek 2025-03-13)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawy
Czy to nie fascynujące, że narodziny, śmierć i zmartwychwstanie kogoś kto żył ponad 2 tysiące lat temu ma tak ogromne znaczenie, że każdego roku ludzie przeżywają je na nowo?
Ta wyjątkowa książka jest doskonałą pomocą, by zrozumieć znaczenie Świąt Wielkanocnych. Zawiera nie tylko historię powstania Wielkanocy, ale także zebrane z różnych zakątków świata tradycje i obrzędy.
Co więcej, znajdziecie w niej pyszne przepisy na świąteczne potrawy, cytaty z Pisma Świętego oraz pieśni wielkanocne.Kraj produkcji: PL
Producent:
Przedsiębiorstwo Wydawniczo-Handlowe Arti Artur Rogala, Mariusz Rogala Sp. J.
ul.Sochaczewska 31
05-850 Macierzysz (PL)
tel: artibiuro@op.pl
email: (22) 631-60-80
Szczegóły: Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawy
Tytuł: Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawy
Wydawnictwo: Arti
ISBN: 9788382750089
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 176
Format: 21.6 x 30.4 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.12 kg
Kraj produkcji: PL