Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik

,

Książka

Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302028670
  • Ilość stron: 240
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 32,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 32,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik - Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka. Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.


Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik - Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik
Autor: Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302028670
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 240
Format: 14,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.27 kg


Recenzje: Podstawy żywienia człowieka. Podręcznik - Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: