Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
- Wydawnictwo: Publicat
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 978-83-245-9540-2
- Ilość stron: 256
- Format: 23.0x29.8cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
59,00 PLN
Opis: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy - Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach.
Szczegóły: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy - Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
Tytuł: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Autor: Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
Wydawnictwo: Publicat
Kod paskowy: 9788324595402
ISBN: 978-83-245-9540-2
Tytuł oryginału: The Italian Kitchen
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Gardocka Helena
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 256
Format: 23.0x29.8cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.25 kg