Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy

, ,

Książka

Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy

, ,

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 978-83-245-9540-2
  • Ilość stron: 256
  • Format: 23.0x29.8cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy - Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela

Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach.


Szczegóły: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy - Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela

Tytuł: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Autor: Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela
Wydawnictwo: Publicat
Kod paskowy: 9788324595402
ISBN: 978-83-245-9540-2
Tytuł oryginału: The Italian Kitchen
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Gardocka Helena
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 256
Format: 23.0x29.8cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.25 kg


Recenzje: Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy - Whiteman Kate, Wright Jeni, Boggiano Angela

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: