Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni Polskie tradycje kulinarne

Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
Polskie tradycje kulinarne

  • Producent: Olimp Media
  • Rok produkcji: 2009
  • ISBN: 978-83-615-1355-1
  • Ilość stron: 160
  • Format: 14x20 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni - Ryszard Matusiak

Tę książkę kierujemy nie tylko do zapalonych amatorów łowiectwa, ale także do osób, które chciałyby urozmaicić domowe menu o smaczne i zdrowe potrawy z dziczyzny oraz inne typowo myśliwskie specjały.



W Przysmakach myśliwskich prezentujemy pomysły na dania z dzika, sarny, jelenia, zająca, kaczki, kuropatwy i bażanta ? przepisy na rozmaite pieczenie, zrazy, zupy i gulasze. Ponadto znajdziecie tu receptury na pasztety i kiełbasy z dziczyzny.



Oprócz propozycji mięsnych w książce zostały umieszczone przepisy na dodatki do dziczyzny w postaci placków, pierogów i naleśników. W Przysmakach myśliwskich nie mogło zabraknąć również receptur na niezastąpione do dań z dzikiego mięsa sosy.

Osobny dział stanowią przepisy na nalewki, które stanowią nieodzowny element kuchni myśliwskiej.


Szczegóły: Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni - Ryszard Matusiak

Tytuł: Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
Podtytuł: Polskie tradycje kulinarne
Autor: Ryszard Matusiak
Producent: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
Kod paskowy: 9788361513551
ISBN: 978-83-615-1355-1
Rok produkcji: 2009
Ilość stron: 160
Format: 14x20 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni - Ryszard Matusiak

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×