Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Tadeusz Tulibacki
Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Tadeusz Tulibacki
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2009
- ISBN: 9788302107474
- Ilość stron: 156
- Format: 16.5 x 23.5 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa - Tadeusz Tulibacki
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Szczegóły: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa - Tadeusz Tulibacki
Tytuł: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Autor: Tadeusz Tulibacki
Producent: WSiP
ISBN: 9788302107474
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1
MEN: 2009
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2009
Ilość stron: 156
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg