Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa

Podręcznik

Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2009
  • ISBN: 9788302107474
  • Ilość stron: 156
  • Format: 16.5 x 23.5 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 38,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 38,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa - Tulibacki Tadeusz

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.


Szczegóły: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa - Tulibacki Tadeusz

Tytuł: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Autor: Tulibacki Tadeusz
Producent: WSiP
ISBN: 9788302107474
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1

MEN: 2009
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2009
Ilość stron: 156
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg


Recenzje: Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa - Tulibacki Tadeusz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×