Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna
Konarzewska Małgorzata
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik
Technikum Szkoła policealna
Konarzewska Małgorzata
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788375441192
- Ilość stron: 336
- Format: 16.4x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
46,50 PLN
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik
Podtytuł: Technikum Szkoła policealna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441192
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
MEN: 19/2009
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 336
Format: 16.4x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Konarzewska Małgorzata (2)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka