Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni Polskie tradycje kulinarne

Książka

Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni
Polskie tradycje kulinarne

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-615-1348-3
  • Ilość stron: 160
  • Format: 14x20 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni - Wanda Michalska

Z naszą książką domowy wyrób wędlin stanie się prosty, a samodzielnie przyrządzona biała kiełbasa czy wędzona polędwica są przecież o niebo lepsze niż tego rodzaju produkty ze sklepu!



W Przysmakach z domowego świniobicia zgromadziliśmy przepisy zarówno na wyroby z wieprzowiny (m.in. kiełbasy, salceson, kiszkę pasztetową, rozmaite szynki) jaki i na potrawy z wykorzystaniem tego mięsa ? m.in. zupę z porów na wędzonce, kwaśnicę na żeberkach, smalec, golonkę, pieczenie z karkówki.



Ponadto w rozdziale wstępnym wprowadzamy w tajniki peklowania i wędzenia, a także prezentujemy przydatny podział tuszy wieprzowej.


Szczegóły: Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni - Wanda Michalska

Tytuł: Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni
Podtytuł: Polskie tradycje kulinarne
Autor: Wanda Michalska
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
Kod paskowy: 9788361513483
ISBN: 978-83-615-1348-3
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 160
Format: 14x20 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni - Wanda Michalska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×