Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem

,

Książka

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem

,

  • Wydawnictwo: CeDeWu
  • EAN: 9788381029827
  • Ilość stron: 234
  • Format: 14.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 60,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Kompletny poradnik nowoczesnej obsługi kelnerskiej – praktyka, kompetencje, sprzedaż.

Piąte, rozszerzone wydanie pierwszej na polskim rynku książki poświęconej profesjonalnej obsłudze kelnerskiej koncentruje się na kluczowych kompetencjach: umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych. Autorki łączą teorię z praktyką, wzbogacając tekst ćwiczeniami „na żywo”, scenkami szkoleniowymi, przykładami dobrych praktyk i wywiadami z uznanymi restauratorami.
Czytelnik znajdzie tu:
• różnice między kelnerem przeciętnym a wybitnym – postawy, cechy, nawyki,
• rolę kelnera‑gospodarza i doradcy kulinarnego,
• narzędzia sprzedaży sugestywnej i techniki cross‑sellingu,
• kompletny scenariusz obsługi gościa od powitania po pożegnanie,
• typologie klientów, zasady obsługi oraz metody radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych,
• wskazówki dla menedżerów sali dotyczące rekrutacji, motywowania i oceny personelu.
Książka jest przeznaczona dla:
• studentów i słuchaczy szkół gastronomicznych, 
• kelnerów, barmanów, sommelierów pragnących podnieść kwalifikacje, 
• właścicieli i menedżerów restauracji, hoteli, firm cateringowych, 
• trenerów i konsultantów branży hospitality. 


Szczegóły: Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Nazwa: Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawnictwo: CeDeWu
Kod paskowy: 9788381029827
Języki: polski
Ilość stron: 234
Format: 14.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.294 kg


Recenzje: Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk (1)