Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®

Książka

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 9788383533025
  • Ilość stron: 312
  • Format: 23.0 x 28.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 129,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 129,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....



Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?



Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!


  • Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.

  • Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.

  • Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.


210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU



Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej

Kraj produkcji: PL

Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]


Szczegóły: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383533025
Tytuł oryginału: L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg
Kraj produkcji: PL


Recenzje: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)