Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

Nowość

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 978-83-8353-302-5
Wysyłka:
Przedsprzedaż - wysyłka po 2025-11-10*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 129,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 129,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....

Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?

Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!

·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.

·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.

·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.

210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU

Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.



Szczegóły: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
Kod paskowy: 9788383533025
ISBN: 978-83-8353-302-5
Rok wydania: 2025


Recenzje: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)