Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Opracowanie zbiorowe
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Opracowanie zbiorowe
- Wydawnictwo: Jedność
- Rok wydania: 2025
- ISBN: 978-83-8353-302-5
Przedsprzedaż - wysyłka po 2025-11-10*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.
Szczegóły: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe
Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
Kod paskowy: 9788383533025
ISBN: 978-83-8353-302-5
Rok wydania: 2025
Recenzje: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu® - Opracowanie zbiorowe
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)
- Wieloletnie rośliny energetyczne (Multico) - Twarda
- Lepsze niż ściąga Język polski Gimnazjum Część 1 (Adamantan) - Miękka
- Lepsze niż ściąga Język polski Gimnazjum Część.3 (Adamantan) - Miękka
- Karkonosze mapa 1:50 000 (Eko-Graf) - Miękka
- Mapa wodoodporna - Śląskie szlaki tematyczne (PLAN) -
- Nowi Tropiciele. Karty ćwiczeń. Klasa 3. Część 5. Edukacja wczesnoszkolna (WSiP) - miękka
- Nowi Tropiciele. Karty ćwiczeń. Klasa 3. Część 4. Edukacja wczesnoszkolna. Język polski (WSiP) - miękka
- Nowi Tropiciele. Karty ćwiczeń. Klasa 3. Część 3. Edukacja wczesnoszkolna (WSiP) - Miękka
- Nowi Tropiciele. Karty ćwiczeń. Klasa 3. Część 2. Edukacja wczesnoszkolna (WSiP) - miękka
- Podania i Legendy Polskie lektura z opracowaniem (SBM) - Miękka
- Baśnie Polskie i Europejskie lektura z opracowaniem (SBM) - Miękka
- Antologia na 40-lecie RSTK w Rzeszowie (KryWaj) - miękka
- Team Up Plus 8 Materiały ćwiczeniowe + kod online (Oxford University Press) -
- Peppa Pig. Zabawy na śniegu (Media Service Zawada) - miękka
- Wesołe wyrazy. Blok z tekturą (Trele) -
- Kodeks karny. Komentarz (Wolters Kluwer) - Miękka
- Proces karny bez tajemnic. Testy, zadania, kazusy z odpowiedziami (Wolters Kluwer) - Miękka
- Dzieje 15 Pułku Ułanów Poznańskich (1 Pułku Ułanów Wielkopolskich) (TETRAGON) - oprawa twarda
- Dywizja "Brzoza", dowództwo, artyleria. Jednostki samodzielne. SGO Polesie. Dokumenty, relacje, opracowania. Tom 6 (TETRAGON) - okładka twarda
- Dywizja "Brzoza", piechota. SGO Polesie. Dokumenty, relacje, opracowania. Tom 7 (TETRAGON) - okładka twarda