Regionalna kuchnia polska

Książka

Regionalna kuchnia polska

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 978-83-615-1378-0
  • Ilość stron: 96
  • Format: 19.5x24 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Regionalna kuchnia polska - Opracowanie zbiorowe

Spróbuj tradycyjnych specjałów z różnych regionów Polski



W Regionalnej kuchni polskiej prezentujemy przepisy na najsmaczniejsze dania z Kaszub, Mazur, Wielkopolski, Podlasia, ze Śląska, z Podhala i Beskidów. Podajemy także receptury na przysmaki kuchni kresowej ? barszcz ukraiński czy pierogi ruskie wpisały się bowiem na trwałe w rodzimą tradycję kulinarną.



Wśród naszych propozycji znajdziecie kaszubski specjał ? szmurowaną wołowinę, przyrządzaną przez góralki kwaśnicę oraz mazurską babkę ziemniaczaną. Nie zabrakło tu również przepisów na wyśmienite słodkie wypieki, m.in. sękacz, strudel jabłkowy i rogale świętomarcińskie.


Szczegóły: Regionalna kuchnia polska - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Regionalna kuchnia polska
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788361513780
ISBN: 978-83-615-1378-0
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 96
Format: 19.5x24 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Regionalna kuchnia polska - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×