Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
- Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788309017837
- Ilość stron: 512
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.
Szczegóły: Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
Tytuł: Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309017837
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 512
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.88 kg