Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2025
- ISBN: 9788302228773
- Format: 170x245 mm
Wysyłka:
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
83,40 PLN
Opis: Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Nowość
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły: Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Producent: WSiP
ISBN: 9788302228773
Rok produkcji: 2025
Format: 170x245 mm
Recenzje: Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (8)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 (WSiP) - Miękka
- Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -
- Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2 (WSiP) -