Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2025
- ISBN: 9788302228735
- Ilość stron: 360
Wysyłka:
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
83,40 PLN
Opis: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2 - Anna Kmiołek-Kizara
Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2 - Anna Kmiołek-Kizara
Tytuł: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Autor: Anna Kmiołek-Kizara
Producent: WSiP
ISBN: 9788302228735
Rok produkcji: 2025
Ilość stron: 360