Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2

Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2025
  • ISBN: 9788302228735
  • Ilość stron: 360
Wysyłka:
2-4 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 83,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 83,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2 - Anna Kmiołek-Kizara

Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2


Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]


Szczegóły: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2 - Anna Kmiołek-Kizara

Tytuł: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Autor: Anna Kmiołek-Kizara
Producent: WSiP
ISBN: 9788302228735
Rok produkcji: 2025
Ilość stron: 360


Recenzje: Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2 - Anna Kmiołek-Kizara

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Anna Kmiołek-Kizara (1)