Gotowanie na parze

Książka

Gotowanie na parze

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 9788382745160
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (piątek 2025-10-31)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 54,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 54,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Ostrzeżenia:
Brak ostrzeżeń

Producent:
WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 listopada 60/62
43-300 BIELSKO BIAŁA (PL)
tel: 795159275
email: [email protected]


Szczegóły: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788382745160
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Grzegorz Drużbański (1)