Gotowanie na parze

Książka

Gotowanie na parze

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2025
  • ISBN: 9788382745160
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 54,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 54,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Ostrzeżenia:
Brak ostrzeżeń

Producent:
WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 listopada 60/62
43-300 BIELSKO BIAŁA (PL)
tel: 795159275
email: [email protected]


Szczegóły: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788382745160
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Grzegorz Drużbański (1)