Gotowanie na parze
Grzegorz Drużbański
Gotowanie na parze
Grzegorz Drużbański
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2025
- ISBN: 9788382745160
- Ilość stron: 240
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Jutro (piątek 2025-10-31)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Ostrzeżenia:
Brak ostrzeżeńProducent:
WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 listopada 60/62
43-300 BIELSKO BIAŁA (PL)
tel: 795159275
email: [email protected]
Szczegóły: Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański
Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Grzegorz Drużbański
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788382745160
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda




