Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788320436280
- Ilość stron: 236
- Format: 16.5x23.6cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
47,25 PLN
Opis: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
W tomie 1 przedstawiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.
Szczegóły: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
Tytuł: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436280
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 236
Format: 16.5x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg