Chemia żywności Składniki żywności Tom 1

Książka

Chemia żywności Składniki żywności Tom 1

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788320436280
  • Ilość stron: 236
  • Format: 16.5x23.6cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 47,25 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 47,25 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1

W tomie 1 przedstawiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.


Szczegóły: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1

Tytuł: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436280
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 236
Format: 16.5x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg


Recenzje: Chemia żywności Składniki żywności Tom 1

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×