Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Książka

Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788320436297
  • Ilość stron: 304
  • Format: 16.2x23.6cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 46,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 46,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:

- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek

- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów

- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania

- nowoczesne metody oznaczania białek żywności


Szczegóły: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Tytuł: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436297
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 304
Format: 16.2x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.5 kg


Recenzje: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×