Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788320436297
- Ilość stron: 304
- Format: 16.2x23.6cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
46,20 PLN
Opis: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:
- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności
Szczegóły: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Tytuł: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka t.2
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436297
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 304
Format: 16.2x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.5 kg